Balkonscene 

Van links naar rechts: Ed van Poorten, Toos Rottinghuis, Nadine Schiller, Anet Scholma (directeur)  en Ruud Boon

 

Wie zijn wij...

Sinds 1943 is ons buro gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel. We werken door heel Nederland en soms over de grens aan uiteenlopende projecten. Variërend van particuliere tuinen tot grote zorginstellingen, van kleine dakterrasjes tot parken, woonwijken en bedrijventerreinen. Buro Mien Ruys is een onafhankelijk adviesburo, dat wil zeggen dat we geen binding hebben met uitvoerende bedrijven of leveranciers

 

Berlagelaan Haarlem is geselecteerd als genomineerde voor de Lieven de Key Penning 2014!

 

Jaarlijks reikt de gemeente Haarlem een onderscheiding uit aan een persoon of organisatie die zich verdienstelijk heeft gemaakt op het gebied van monumentenzorg, architectuur of stedenbouw/ openbare ruimte/landschap.

Dit jaar is het thema stedenbouw/openbare ruimte/landschap. Uit 55 projecten die de afgelopen 3 jaar zijn gerealiseerd, zijn door de jury 10 werken geselecteerd. De ontwikkeling van het project Huis van Hendrik aan de Berlagelaan in Haarlem is één van de geselecteerde projecten!

De uitreiking vindt plaats op 18 november 2014 in het Stadhuis van Haarlem. Daarnaast worden panelen met daarop de projecten tentoongesteld in het ABC Architectuurcentrum in Haarlem. De tentoonstelling is vanaf 10 oktober 2014.

Naast het oordeel van de jury krijgt ook het publiek van Haarlem de kans een oordeel over de 10 geselecteerde werken te geven, in de vorm van een publieksprijs. De genomineerde werken verschijnen in het Haarlems Dagblad, komen op de site van gemeente Haarlem en ook Haarlem 105 besteedt aandacht aan de nominaties. Zo krijgt het publiek de kans zijn/haar oordeel te geven over de projecten.

Time: 0.1967
Mem: 7,44MB