Balkonscene 

Van links naar rechts: Ed van Poorten, Toos Rottinghuis, Nadine Schiller, Anet Scholma (directeur)  en Ruud Boon

 

Wie zijn wij...

Sinds 1943 is ons buro gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel. We werken door heel Nederland en soms over de grens aan uiteenlopende projecten. Variërend van particuliere tuinen tot grote zorginstellingen, van kleine dakterrasjes tot parken, woonwijken en bedrijventerreinen, zowel in nieuwbouw situaties als bij renovatie van groen erfgoed. U kunt bij ons terecht voor begeleiding van de eerste ontwerpschets tot en met uitvoeringsbegeleiding, en onderhoudsplannen. Buro Mien Ruys is een onafhankelijk adviesbureau, dat wil zeggen dat we geen binding hebben met uitvoerende bedrijven of leveranciers

 

Anet Scholma lid van Vakgroep Groen Erfgoed

Na een presentatie over het Groenstructuurplan Nagele is Anet Scholma met unanieme stemmen toegelaten als lid van de Vakgroep Groen Erfgoed.

Deze beroepsorganisatie zet zich in voor instandhouding en ontwikkeling van het groene erfgoed in Nederland.

Onze voorouders hebben prachtig en waardevol groen erfgoed zoals buitenplaatsen, parken, vestingwerken en begraafplaatsen nagelaten. Herstel, restauratie en ontwikkeling van dit groene erfgoed vraagt om een duurzame, deskundige en verantwoorde aanpak. Beplanting verandert door groei en sterfte, waardoor groen erfgoed een dynamisch karakter heeft. Voor het onderzoek en de planvorming van groen erfgoed zijn gespecialiseerde en kwalitatief goede onderzoekers en planvormers nodig. De organisatie maakt hen zichtbaar en behartigt hun belangen.

 

Meer informatie over de Vakgroep Groen Erfgoed is hier te vinden.

Time: 0.2042
Mem: 7,47MB