Balkonscene 

Van links naar rechts: Ed van Poorten, Toos Rottinghuis, Nadine Schiller, Anet Scholma (directeur)  en Ruud Boon

 

Wie zijn wij...

Sinds 1943 is ons buro gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel. We werken door heel Nederland en soms over de grens aan uiteenlopende projecten. Variërend van particuliere tuinen tot grote zorginstellingen, van kleine dakterrasjes tot parken, woonwijken en bedrijventerreinen, zowel in nieuwbouw situaties als bij renovatie van groen erfgoed. U kunt bij ons terecht voor begeleiding van de eerste ontwerpschets tot en met uitvoeringsbegeleiding, en onderhoudsplannen. Buro Mien Ruys is een onafhankelijk adviesbureau, dat wil zeggen dat we geen binding hebben met uitvoerende bedrijven of leveranciers

 

Park Spaar en Hout in Haarlem feestelijk geopend

Op 30 april jl. is park Spaar en Hout in Haarlem feestelijk geopend. De afgelopen vier jaar is er intensief gewerkt aan een grootscheeps renovatie en herinrichting van het park rond verpleeghuis Spaar en Hout. Dit rijksmonument, een ontwerp van Springer, met een bijzondere Stinzenflora heeft een totale metamorfose ondergaan.

Buro Mien Ruys heeft het masterplan, de detailontwerpen, de uitvoeringsvoorbereiding en de uitvoeringsbegeleiding mogen verzorgen.

Meer informatie over het project vindt u hier.

Time: 0.2293
Mem: 7,51MB