Balkonscene 

Van links naar rechts: Ed van Poorten, Toos Rottinghuis, Nadine Schiller, Anet Scholma (directeur)  en Ruud Boon

 

Wie zijn wij...

Sinds 1943 is ons buro gevestigd in hartje Amsterdam aan de Amstel. We werken door heel Nederland en soms over de grens aan uiteenlopende projecten. Variërend van particuliere tuinen tot grote zorginstellingen, van kleine dakterrasjes tot parken, woonwijken en bedrijventerreinen. Buro Mien Ruys is een onafhankelijk adviesburo, dat wil zeggen dat we geen binding hebben met uitvoerende bedrijven of leveranciers

 

Landelijke Open Dag Hoveniers

Op 27 september wordt Buro Mien Ruys vertegenwoordigd op de Landelijke Open Dag Hoveniers in de Tuinen Mien Ruys in Dedemsvaart.

Anet Scholma zal hierbij aanwezig zijn voor gratis tuinadvies.  U kunt bij haar terecht met vragen over tuinrenovatie, ontwerp, beplanting en andere praktische vragen.

Daarnaast zijn diverse hoveniers en boomspecialisten aanwezig waar u met uw vragen terecht kunt. De Tuinen Mien Ruys zijn te bezoeken, er worden rondleidingen gehouden en voor kinderen is een leuke speurtocht uitgezet. Bestel nu uw gratis kaarten via http://buromienruys.buiten-zorg.nl. Via deze link kunt u zich ook aanmelden voor een rondleiding.

Time: 0.3156
Mem: 7,44MB